نتایج نظرسنجی از بیماران دیالیزی مشخص شد.

در نظرسنجی که واحد روابط عمومی مرکز درمانی تخصصی خیریه سوده در ماه آبان از بیماران دیالیزی در سه شیفت صبح، ظهر و شب به عمل آورد، ۱۰۰%از بیماران از حسن خلق،روحیه انتقاد پذیری، حفظ و برقراری آرامش و پوشش ظاهری مناسب و برخورد خوب پرستاران با همراهان آنان، جدیت و تعهد، وقت شناسی و مسئولیت پذیری و دلسوزی پرستاران  تقدیر و تشکر داشتند.

بیماران در مصاحبه نظرسنجی ذکر کردند، علاقه و وابستگی آنان به کادر درمان همانند علاقه آنان به فرزندانشان است زیرا سالهاست که همراه مهربان و بامحبت آنان در شرایط سخت بیماری بودند.

رضایت صد در صدی از  رفتار شغلی و اخلاقی پرستاران ، افتخار بزرگیست که در محیط های درمانی کمتر شاهد آن هستیم.

لازم به توضیح است دربخش دیگری از سوالات نظرسنجی از بیماران درخواست شد تا نظر خودشان را درباره مهارت و توانایی حرفه ای پرستاران، عنوان کنند.

۸۹/۵% از بیماران دیالیزی در سه شیفت صبح، ظهر و شب اذعان داشتند پرستاران در تمام طول مدت انجام دیالیز در کنارشان حضور دارند و توانایی و تسلط در انجام کارهای حرفه ای خود نظیر رگ گیری، شستشوی لاینها، تنظیم دستگاه دیالیز، گرفتن فشار خون و غیره.. دارند.

شایان ذکر است؛ ۳۲ پرستار متخصص دیالیز در حال رسیدگی و ارائه خدمات به حدود ۵۰۰بیمار دیالیزی در سه شیفت صبح، ظهر و شب در مرکز درمانی تخصصی خیریه سوده است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *